Tarih: 27 Temmuz 2020

Özel Yetenekliler İçin Sanata Teşvik İndirimi

2020-2021 Güzel Sanatlar Fakültesi Özel Yetenek programları için başvuru şartları ve yüklenecek belgelere dair detayları inceleyebilirsiniz:

Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları
  • 2020 TYT’de 150 ve üzeri puan almış olmak şarttır. Sahne sınavına girecek adaylardan, Tiyatro Edebiyatında yer alan, klasik ya da çağdaş oyunlar arasından seçilmiş, biri komedi diğeri dram türünde iki tiradı ezberleyip kamera karşısında oynamaları ve bu kaydı montajsız bir biçimde oyunculukozelyetenek@beykent.edu.tr adresine we-transfer üzerinden göndermeleri gerekmektedir. Adayların siyah kıyafet giymeleri ve çekimlerin son bir ay içerisinde çekilmiş olması zorunludur. (2019 TYT puanı ile başvuru yapacak adayların en az 200 puan olması gerekmektedir.)

• Performans Videosu
  • İletişim Numarası

Beykent Üniversitesi Grafik Tasarımı Bölümü Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

•  2020 TYT puanı 150 ve üzeri puan almış olmak şarttır. Yerleşkede özel yetenek sınavı olmayacaktır. Başvuru yapacak adaylar grafikozelyetenek@beykent.edu.tr adresine portfolyo çalışmalarını aşağıdaki başvuru belgeleriyle mail atmaları yeterli olacaktır. Dosya boyutu yüksek olan adaylar belirtilen adrese we-transfer üzerinden gönderim sağlayabilir. (2019 TYT puanı ile başvuru yapacak adayların en az 200 puan olması gerekmektedir.)

• Adayın Çalışmalarını İçeren Dijital Portfolyosu

Tekstil ve Moda Tasarımı Özel Yetenek Sınavı Başvuru Şartları

•  2020 TYT puanı 150 ve üzeri puan almış olmak şarttır. Yerleşkede özel yetenek sınavı olmayacaktır. Başvuru yapacak adaylar tekstilozelyetenek@beykent.edu.tr adresine portfolyo çalışmalarını aşağıdaki başvuru belgeleriyle mail atmaları yeterli olacaktır. Dosya boyutu yüksek olan adaylar belirtilen adrese we-transfer üzerinden gönderim sağlayabilir. (2019 TYT puanı ile başvuru yapacak adayların en az 200 puan olması gerekmektedir.)

• Adayın Çalışmalarını İçeren Dijital Portfolyosu

ÖZEL YETENEK BÖLÜMLERİ KONTENJANLARI VE ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYINIZ