Tarih: 24 Kasım 2021

Diş Hekimliği Fakültesi Öğrencilerimiz Önlüklerini Giyerek Mesleğe İlk Adımlarını Attılar

22 Kasım Diş Hekimliği Günü’nde yapılan tören ile öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giydi.

Üniversitemiz Diş Hekimliği Fakültesi 2020-2021 ve 2021-2022 Akademik Yılı girişli öğrencileri için düzenlenen tören, Hadımköy Yerleşkesi Adem Çelik Kongre Salonunda gerçekleşti.

Törende Açış Konuşmalarını Rektörümüz Prof. Dr. Murat Ferman ve Diş Hekimliği Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Bülent Kesim yaptı.

İki farklı oturum ile gerçekleştirilen törenin açış konuşmalarının ardından ilk oturumda 2021-2022 Akademik Yılı girişli öğrencilerimiz önlüklerini giyerken, ikinci oturumda da 2020-2021 Akademik Yılı girişli öğrencilerimiz beyaz önlüklerini giyerek mesleğe ilk adımını attı.

Akademisyenlerimizin, öğrencilerimizin ve ailelerinin sosyal mesafe kurallarına uygun olarak katılım sağladığı törende öğrencilerimiz, pırıl pırıl bir geleceğin ve kariyerin temsili niteliğindeki beyaz önlükleriyle, anne babalarına gurur dolu anlar yaşattı.